No, to víš, je to často dost těžké. Jak to popisuješ, tak to určitě nebylo jednoduché.
Já jsem jen chtěla vyjádřit to, že pokud si prostě v tom životě nehledáš to, co je hezké, tak štěstí nikdy nenajdeš. Skoro každý má nějaké trápení - někdo větší, někdo menší. Když se soustředí jen na ta trápení, tak je to fakt peklo. Určitě je někdy dost těžké najít něco hezkého, ale skoro vždycky to jde - až na některé situace, které by asi skoro nikdo neustál.
Já jsem měla v životě několik zážitků které mě "nakoply" a opravdu se snažím mít vždycky něco na co se těším - třeba jenom maličkost. Neřešit to co se stalo. Smířit se s tím, že já mám chyby, manžel má chyby, děti nejsou dokonalé, nikdo není dokonalý. Ale skoro každý má něco dobrého v sobě. Opravdu, když vidím, co se děje některým mým přátelům a známým, co si musí zkoušet, tak jsem vděčná za to co mám.
... často si taky říkám, že to s dětmi strašně rychle uteče a až budou starší a už nás nebudou potřebovat, bude se nám stýskat po časech, kdy byly malé. Užívám si s nima každou minutu - i když mě někdy pěkně dopalují.
Předchozí