Přidat odpověď
Koukám, že jsem vás všechny rozpumprlíkovala s tou statistikou.
Tyhle diskuze sleduji už nějakou chvíli, jasně že vím, že žádné pořádné oficiální neexistují, maximálně něco ohledně Středočeského kraje, a Novu nepovažuji za zdroj nejsolidnějších informací.Věděla jsem , že vás rozpálím. A taky se stalo.
Pokud nějaké údaje existují, tak nejspíš ohledně porodů v nemocnicích.
Spíš mne zaujalo, že kromě statistiky, jste žádná z vás nerozporovala zbytek toho, co jsem napsala.
Porod doma je, byl a bude riziko pro dítě i matku.
A odůvodnovat porod s PA a riskovat život svůj a dítěte, kvůli něčemu , co nechcete u porodu dělat a či že matce seberou dítě porodu apod.(je to možná proto, aby jej ošetřili), je víc než nehorázné a neakceptovatelné.
Když toho evidentně hodně víte o průběhu porodu, tak si to prosadte, budete přece matky a budete muset řešit jiné složité věci ohledně dětí , tak s tím můžete začít u porodu.A ne rodit mimo a riskovat život svůj a dítěte, že se Vám ne i jemu nedostane rychlé pomoci.Nebo ne? Pokud něco nechcete, tak si to prosadte.
Já stále nechápu, proč nevezmete v potaz letité zkušenosti s porody gynekologů, kteří už toho mají s porody hodně za sebou, a tyto nejsou rpo vás relevantním argumente a když jsou proti porodům s PA, tak snad vědí proč ,nebo ne?
Chtěla bych vážně vědět, kolik žen gynekoložek už rodilo a chtělo by rodit doma s PA?
Tohle všechno je stejně pouze plácání.Pokud chce někdo změnu, tak se musí narvat do právních předpisů. Jinak jsou tyhle řeči o ničem.Kecání málokdy něco napraví a změní.
Předchozí