Romano nemáte pravdu. Při alergii na lepek (což je něco jiného než celiakie, mimochodem) mouka pšeničná (či jiná obsahující lepek) vadí i upravená tepelně, závisí ovšem na síle alergie. To, co popisujete, je běžnější u alergie na brambory, jejichž alergen je výrazně termolabilní a zatímco tedy brambory syrové vadí (kůže svědí při loupání, atd.), vařené či jinak upravené (obv.) nikoli. Lepek ani jiné bílkoviny přítomné v mouce ovšem tak termolabilní nejsou, vy tedy máte zřejmě alergii pouze slabou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.