Přidat odpověď
tak proč se diskuse o těchto zdrojích neobjevuje zde, a člověk se tu dočte spíš o statistických metodách a jiných nesouvisejících? tohle už relevantní je.
Upřímně, mne osobně je tohle stejně na nic, u mne se všechno dosud odvíjelo jinak a zcela určitě pokud budu mít hypoteticky nějaké další dítě, vyvíjet jinak bude.
Mne se přirozené porody prostě vyhnou.Já měla během těhotenství úplně jiné myšlenky. A jsem si jistá, i kdybych si vyhledala vše dostupné, že setrvám na svém názoru.
Já jsem v těhotenství myslela jen na své dítě, aby bylo v pořádku a porod mi byl úplně fuk, nemyslela jsem na něj.Ne že bych o tom nic nevěděla,já spíš byla ráda, že to těhotenství budu mít za sebou a dítě už bude na světě. a porod jsem brala jako něco musí být a netřeba dělat z toho 3.světovou.Starostí pro mne bylo úplně něco jiného.
Proto jsou pro mne tyto myšlenkové pochody, zde v diskusích prezentované, prostě něco, s čím se můhu těžko ztotožnit, a ten náš rodinný doktor s názory a zkušenostmi je jen střípkem v celé mozaice.A je fakt že jemu budu věřit spíš než cizí laické osobě v dikusích.A pokud mi na nějakých informacích záleží, tak si to ověřím.
Předchozí