Holkám to taky nešlo vyčesat. U starší jsem neměla ty nervy s opakovaným vyčesáváním, neboť u toho děsně řvala (a vůbec to nemizelo), a poslední zbytky jí zmizely až někdy kolem 4 roku. Vymylo se to šampony. U mladší, která byla trpělivá a bylo jí poměrně jedno, co jí na hlavě provádím, jsem se taky poměrně tlusté vrsty zbavila téměř hned. Nevyčesávala jsem, ale poté co po promazání dětským olejem opravdu změkly, jsem je opatrně a po částech oškrábala nehtem. Jemně jsem malé drbala hlavu, dokud to vydržela a za chvilku měla hlavičku čistou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.