Blahopřeji ke 3 dětem. asi jste na tom zdravotně lépe než já, já byla zdravá dokud jsem nezačala být těhotná.Já byla ráda , že já i dítě žijeme. Jak některé za mne lépe napsaly, nekoncentrovaly se na porod, tak tomu bylo i u mne. A jak už jsem řekla, ta Nova byl ode mne trochu šprajc, tak sorry, já jsem věděla že u nás pořádné statistiky neexistují a navíc je nemám projíté, o některých vím z jiných diskusí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.