| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bohužel. Krásné manželství se rozpadá, přestože on mi říká, že mne miluje.
Já to tak necítím. Možná má pravdu, ale...
Během 11 let se nám narodily čtyry děti. I poslední bylo plánované a chtěné. Chtěli jsme ho oba. Na začátku tohohle roku jsem zjistila, že už dva roky neplatí daně, sociální ani zdravotní, nevede si účetnictví. To jsem rozdýchala. I když nechápu, že plánoval dítě když měl problémy a zadělával na další do budoucna. Navíc dál situaci neřešil i když ho úřady několikrát vyzývaly, jak jsem zjistila.
Teď se jaksi snaží, věnuje se třeba víc dětem. Ale účetnctví leží dál v krabicích, v domě spousta načatých nedodělaných věcí. Např. nemáme v koupelně umyvadlo, chybí dveře apod. Vždycky něco načne a nedodělá. Když se ptám, proč, vymluví se na peníze. Já pak zklamaná zjistím, že jde o investici 600,-...
Jsem vycucnutá, unavená jeho slibováním, nespoluprací, když se s ním snažím na něčem důležitém domluvit. K doktorovi odmítá jít. Já sama jsem už odhodlaná se zítra objednat, necítím se dobře, jsem apatická, nedonutím se ani uvařit, vyprat, mám pocit, že nic už nemá smysl...
Díky za vaši trpělivost, pokud jste dočetli. POtřebuju se asi hlavně vypovídat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.