| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já mám relativně čerstvou, leč negativní zkušenost z Penny. Nechala jsem se zaměstnat na zkrácený úvazek 110 hodin za 8 tisíc hrubého jako praovník pro všechno - od doplňování, přes kasu až po uklizečku. Tak to tam měl každý. Práce byla taková, že jsi na kase, a odbíháš doplňovat, když nejsou fronty (a jede druhá pokladna) Za tu směnu se musí doplnit cca 1 paleta. Po zavření obchodu se ještě tak 1,5-2 hodiny uklízí, podle toho, jak je která směna rychlá.

Pozitiva jsem viděla v docela fajn partě lidí. Přestávku 0,5 hod, když nebyly fronty jsem si taky mohla udělat. Pití na pokladně být mohlo. Večer jsem si mohla nakoupit.

Ale práce na těch pár lidí bylo prostě moc a tak jsem jsem hodila domů strašně urvaná. Bodejť by ne, když jsem v dlouhém týdnu makala od 6 hodin do 22, tři dny za sebou a pak další dva dny od 12 do 22. Když jsem se dozvěděla, že přesčasy (min.3 hodiny denně) zamětnavatel neplatí a vyhnout se jim nelze, tak jsem dala výpověď. Bylo to taky proto, že za 100 hodin, které jsem v prvním měsíci odpracovala jsem dostala 3500 Kč. V době mého zaměstnání mě v jednom týdnu děti vlastně nevídaly. Odcházela jsem brzo, přicházela až spaly. A domácnost manžel nezvládal, děti tím trpěly, peněz jsem přinesla málo a fyzicky jsem byla urvaná jak horník.

Kolegyně, která přišla do Penny z Lidlu, tak říkala, že v Penny je to oproti Lidlu super, tam to bylo hodně o buzeraci, u pokladny nesmělo být víc než 3 lidi, jinak peníze strhávali peníze atd...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.