| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My jsme už za vodou, teď už řeším jenom drobné problémy denního života. Nejduležitější je, aby měl stálé zaměstnání. tam ho moc kontrolovat nemusíš, stačí když uvidíš každý měsíc výplatní pásku ;) Ale ty resty za dva roky budeš muset asi oběhat s ním. Mě se nestalo úplně to samé, ten můj nepodnikal, ale tvrdil, že má práci a neměl, podnikal až ke konci, ale papíry jsem mu dělala já, tak tam moc průserů nebylo. Ale s podnikáním to provedl můj táta, dodnes to nemá ok, jen zdravotní pojišťovna si na něj došlápla - poslali i exekutora, tak to teď splácí. Tak s tou asi začni ;) Nejhorší je, že nedostaneš ani přídavky a sociální dávky, protože nemá daňové přiznání ~o~ Pokud seš na něj hodně naštvaná a nechceš to řešit, další možnost je nechat se formálně rozvést, dělení majetku udělat tak, aby mu pak už neměli co vzít. Možná i alimenty a výživné maj přednost před dluhy ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.