| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já pracuju při mateřské v Tescu jako pokladní.
Mám poloviční úvazek, což je cca 90hodin měsíčně. Se záchodem...může se chodit normálně, ovšem když jsou fronty, musíš se zeptat...
Super je, že směny si plánuju podle svého, kdy mám čas, vychytávám akce a slevy, takže dost ušetřím.
Jinak práce jako taková je vopruz, blbárna, pořád pípáš. Když nejsou fronty a máš prázdnou kasu, jdeš doplňovat, což se bere jako příjemné zpestření. Kolektiv máme fajn i vedoucí jsou příjemné.
Plat se pohybuje různě, podle toho, ve kterém kraji bydlíš.
Já mám průměrně 80,-/hod.čistého, plus stravenky, slevy na nákup apod.
Nevýhoda je, že už mám alergii na lidi (někteří fakt prudí), po třech dvanáctkách za sebou jsem jak vyždímaný hadr...ale přivýdělek je to fajn a na tak nepravidelnou pracovní dobu mě nikde nevezmou.

O prázdninách jsem si svoje odpracovala během 14ti dnů, kdy byly dcery na prázdninách a teď mám půl měsíce úplně volno~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.