| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pracoval jsem na centrále firmy, tehdy dost potřebovali a vlastně mě přemluvili při první návštěvě hned k podpisu pracovní smlouvy. Šéfové byli taky velmi milí, oni dva i jednatel nad nima všichni Němci. Na místo sháněli půl roku, nemohli sehnat. Já dosti váhal, neb jsem slyšel, jak to tam chodí.
Byl jsem i se podívat, jak to vypadá na provoze, několik týdnů. Platy tam tehdy (v kanceláři) měli téměř třetinové, než co jsem si vyjednal. A pracovníci nejníž, mj. i vyučení řezníci, ti se pohybovali těsně nad tehdy minimální mzdou.
Píchačky, zaokrouhlování prac. doby dolů na 15 minut. S lidma v podstatě jak s dobytkem. I já byl později odejit, když sehnali levnější kolegy. Šéf přestal být jak milius, ale fakt je, že mě nebuzerovali. Vyhazovav byl okamžitý, tak to chodilo. Např. vstupní prohlídku, pokud bych odešel ve zkuš. době, tak bych musel platit já. Byla snad pro mě?
Kaufland - tam jsem se kdysi ucházel, dotazníky typu jste těhotná, plánujete v nejbližší době dítě, svatbu atd. - samé otázky, které se ptát nesmí. Pak se ani neobtěžovali sdělit výsledek výběrového řízení, což dělá víc firem.
Nikomu bych moc tuto praxi nedoporučoval, má-li kdo jinou možnost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.