| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Insulo, cítím s Tebou. Já nastoupila v listopadu loňského roku jako na brigádu a musela jsem s dcerou během listopadu do nemocnice na operaci. Ředitel o tom věděl, vedoucí také, ale kolegové se na mne dívali skrz prsty, že jsem si udělala volno. Hlavně kolegyně, která mne měla zaučovat. Navíc se jí ani nechtělo mne zaučovat. Byla jsem tam do prosince, potom v lednu ne, protože neměli na mne peníze. V únoru jsem tam byla tři neděle a v březnu jen na zkrácený úvazek. Jenže jsem se nezaučovala na práci, kterou jsem měla vykonávat, jen jsem dělala pomocné práce. A když jsem nastoupila jako na hlavní pracovní poměr, tak mi právě poslední den řekl vedoucí, že se na tu práci nehodím. Jenže já měla hodně těžké podmínky od začátku, byl to pro mne šok, zakázky jsem nedělala, neměla jsem se to tudíž jak naučit. Mezi kolegy jsem nezapadla. Je to také dost stresová práce. Při velké zakázce jsem byla nemocná, ale chodila jsem do práce a měla vysoké horečky, což se podepsalo na mé výkonnosti a kolegyně, se kterou pracuji si na mne stěžovala, od toho vedoucí usoudil, že se na danou práci nehodím. Ale nakonec mi dal smlouvu na dobu určitou do konce září, tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne. netuším, jak bych potom něco adekvátního sehnala, protože z vlastní zkušenosti vím, že se dívají skrz prsty na člověka, co má např. maturitu, ale prodával apod. Je to hloupé, ale málokdo dává šanci. Chjo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.