Ahojte, měla bych dotaz týkající se ukončení pracovního poměru. Jelikož jsem před rokem nastupovala do svého současného zaměstnání s poněkud jinými představami jak o pracovní náplni, tak i o fin. ohodnocení a během toho roku jsem zjistila, že tady to jiné nebude, rozhodla jsem se konečně odejít, jelikož zvlášť několik měsíců chodím do práce s nechutí, po návratu domů bývám vycuclá, otrávená, unavená... prostě už tady opravdu nevydržím. Po dohodě s nadřízeným budu muset dát výpověď, teda s klasickou 2měsíční výpovědní lhůtou, která běží od začátku září. Na dohodu mě pustit nechce, prý kvůli náhradě. Já tady ale nedělám žádnou složitou práci, troufám si tvrdit, že by to hravě zvládl i člověk bez zaučení. Navíc zamítl i můj návrh, aby mě pustili dřív, když za sebe najdu odpovídající náhradu.
Je nějaká "finta", jak odejít dřív? Nejsem teda povaha na to, abych šla kvůli tomu marodit, ale vidina dalších skoro 2 a půl měsíců tady mě neskutečně děsí
Ještě podotýkám, že neodcházím kvůli jinému zaměstnání a i to jsem nadřízenému řekla.
Za případnou radu děkuju