| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

amando, nechci být netaktní, ale co budu dělat, je myslím, moje věc. Pokud to ale musí být veřejně, tak:

1) ano, půjdu na pracák, než seženu trochu slušné místo, jakože mám vyhlídku pracovního místa cca za ty 2 měsíce, pokud to oné firmě vyjde

2) zároveň s ÚP se budu aktivně věnovat brigádě, kterou mám stabilně už víc než půl roku

Práce není náročná a přestože ji dělám dobře, řekla bych, můj šéf mě má za debila (je to pán těsně před důchodem a hádej se s ním, žes udělala něco TAK, JAK TI ŘEKL, a né TAK, JAK CHTĚL - když to jsou 2 různý způsoby). Potom jsem měla slíbeno trošku něco jiného, zejména víc komunikace, využití aj... a zatím jenom upravuju a přepisuju texty, plné latinských výrazů, kterým nerozumím, komunikace veškerá žádná, ani mail, ani telefon, ani ten šéf (pokyny mi dává na papírku), žádnej pracovní kolektiv. Čekala jsem, že se to časem třeba rozšíří, ale nic. A v neposlední řadě... nastupovala jsem za menší peníze, než jaké jsem žádala (a neměla jsem přehnané představy, vycházela jsem z min. zaměstnání), s tím, že po 3 měsících mi přidají, pak po 6ti a i po roce, budou odměny a kdoví co. Smlouvu jsem podepisovala na dobu určitou - rok, s tím, že pak bude na neurčitou. Peníze mám teda pořád stejné a když jsem já blbá podepisovala prodloužení smlouvy, čučela jsem jak žába z praku, protože je to jen na půl roku. Na můj dotaz, co že to je, když to bylo řečeno jinak, a jak to bude dál po fin. stránce, mi řekli, že to sice říkají, ale normální postup je takovej, mají na to první 3 roky prý právo. Takže ani jistota práce veškerá žádná, přestože to byl hlavní důvod, proč jsem sem nastupovala. A s penězma - pokud bych neudělala vyloženě záslužnej čin, jakože to já coby administrativní síla ve výzkumné firmě neudělám, plat mi nikdo nenavýší.

Tož tak asi.

Jo a dodatek, jsem blbá, neměla jsem prodloužení smlouvy podepsat, já vím, ale jsem prostě tele a bylo mi blbý přijít v TEN DEN za šéfem a říct mu, že to neprodloužím. Přestože jsem o tom přemýšlela a kdybych mohla vrátit čas, udělala bych to tak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.