Přidat odpověď
Starší kluk měl vloni necelých 9 let, ale tušila jsem, že to bude určo prach, peří, roztoči, protože jsem dala pryč péřové duchny a zlepšilo se to. Toto se nám taky potvrdilo+ další, projevy měl kýchání, voda z nosu, červené očí a zabíral mu Zyrtek, Zodac-antihistaminika, co mi zůstala doma z pohotovosti po štípnutí čmelákem a včelou. Mladší kluk tehdy 4 r měl od malička ekzemek, ten ale po 2. roku ustoupila a už se neobjevuje, měl často katara cest dýchacích, bronchitidy, zápal plic. Hůř dýchal po zátěži-pohyb, pláč. Když měl rýmu a začal divně dýchat, párkrát jsem mu dala Spiropent a do 10 min byl klid a zase usnul, když se mi zdálo, že mu pak leze nahoru teplota, tak jsem dala Ibalgin sirup, aby se nerozjel zánět a pro sichr kapku slivovice na vatu do ucha. To se stávalo větš. v pátek v noci a do pondělka byl OK, když ne, mazali jsme k doktorce. Když jsem jí dom. léčení popsala, tak nás pak poslala na alergologii, kde potvrdili průduškové astma. Mám zájem je poslat do lázní, tak uvidíme. Mám vyzkoušeno, že to opravdu pomáhá.
Předchozí