Včera jsem se dívala na dokument o Chartě 77 a byla jsem opravdu HODNĚ překvapená. Anticharta, hesla proti Chartě, titulky v novinách - všechno mi to strašně připomnělo současný "boj" proti přirozeným porodům. Některé věty byly dokonce úplně stejné - "jedná se pouze o několik fanatických jedinců, kteří jsou placeni XY", "neváží si vymožeností, které jim poskytujeme", no, bylo toho mnohem víc a podobnost byla fakt zarážející. Čím to? Existuje nějaká učebnice, kde je seznam hesel pro boj s třídním nepřítelem? Nebo speciální kurzy boje s rozvraceči?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.