| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Souhlas, já věděla,že jsem těhotná dost brzy, nikdy nechodím odpoledne spát,ale najednou jednoho dne jsem usínala ve stoje ve 3 hodiny odpoledne,přišla jsem z práce ani jsem se nepřevlékla a lehla do postele a spala. My se o miminko snažili,takže jsem věděla,že takto může těhotenství začít. Ani jsem si nemusela dělat test,tohle mi jako ukazatel stačilo. Jinak nevolnost jsem nikdy neměla a přibírala jsem jen velmi pozvolna a na konci těhotenství kdy jsem šla rodit jsem vypadala jako jiné těhotné v 6 měsíci. Nikdo mi nevěřil,že jdu rodit, břicho žádné, běžně jsem si obouvala boty a zavazovala tkaničky,kdyby mi to nebylo blbé vůči dítěti spala bych na břichu, nosila jsem běžné oblečení jako před těhu,jen jsem si ho musela nechat malinko povolit nebo do sukně našít gumu. Nic těhotenského jsem si nekoupila. Prsa se mi taky nijak výrazně nezvětšila.
A pohyby? Kdybych se na ně pekelně nesoustředila tak bych o nich ani nevěděla. První jsem cítila až okolo 26 týdne! A to jsem si ještě nebyla jistá jestli mi to jen neškručí v břichu. Až později jsem dokázala rozeznat škytavku a kopání miminka. V noci mě nebudilo nikdy, nikdy mi nekoplo do moč. měchýře a nikdy jsem necítila ani přetočení miminka v děloze.

Takže určitě jsou případy kdy jde jen o to oklamat lidi okolo,ale opravdu jsou i takové ženy,které to nepoznaly.

Ještě vy co nevěříte, musíte si uvědomit,že ne každá jsme stejná! Každá vnímámě svoje tělo jinak a taky každá se nemusí nějak pozorovat,stačí když si daný jev (projev těhotenství) nějak rozumě vysvětlí jako,že je to příčina něčeho jiného (hormonální změny,jím hodně sladkého tloustnu,pohyby - záměna s pohyby střev ...) a pak je porod pěkný překvápko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.