| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, potřebovala bych poradit... Jsem teď na nějaký čas u rodičů na moravě, přestavujeme byt... Dokud jsme byli sami v Praze, syn hezky chodil kakat na nočník, občas se sice ještě stala "nehoda", ale nijak jsem to nehrotila, pouze vždycky ukázala špinavé slipy, snažila se vysvětlit, že se to nedělá, že příště si musí říct trošku dřív a uděláme bum bum na nočník a většinou se to dařilo... Ale od doby, co jsem u rodičů - kde mě rodiče ani mladší sestra neberou jako matku, ale jako neschopnou puberťačku, která nic neumí a za kterou doma asi všechno dělá někdo jiný - má syn problém chodit na nočník kakat... Lépe řečeno... Párkrát se mu tu taky stala "nehoda", já mu to opět klidně vysvětlila, ale sestra se mu začala vysmívat, řvát na něj posero, fuuj, ty ostudo atd... Rodiče skoro to samé... Syn tu teď pokaždé, když se mu chce kakat, lítá po pokoji s rukou na zadku, vyděšeným výrazem v tváři a nechce se vykakat ani na nočník, ani na záchod i několik dní... Většinou to dopadne tak, že mu buď odtrhávám bobky od zadku a několikrát denně umývám zadek, nebo se pokaká až večer do plíny, kterou ještě na noc nosí.... K tomu se opět přidaly rodiče, kteří ho pro změnu straší, jak ho to kakání bude bolet, jak ho bude bolet zadek a bříško, když se nevykaká... Můžete někdo poradit, jak tohle vyřešit? Předem moc díky...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.