Já teda jsem ještě na RD, ale noční jsme měly do 6, kolem 7 jsem dorazla domů a spala nejdýl do dvou, dýl jsem si nedovolila, pak jsem byla jak praštěná palicí, nejhorší bylo mít jen jednu, když byl pa+so+ne tak v pondělí ráno už jsem byla navyklá (dala jsem i celodenní seminář)... Jávždycky chtělůa aspon 2 za senou, jinak jsem měla rozházený rytmus a fakt jsem byla jak chodící mrtvola
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.