| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuju, jj, v tomhle mám jasno, u téhle práce chci zůstat, ale od Září nastupuju "naplno" a fakt nevím, jak to půjde. A to vzdělávání to vůbec nejde, vyjma e -learningových kurzů.

Já holky pořád dumám nad tím, jestli nejsem moc změkčilá, zvládaly to naše matky, tisíce sester před námi, tak chci taky obstát aniž bych něco šidila.

Na druhou stranu tam ten kompromis asi musí být. Vždycky je.

Tak podle vašich reakcí vidím, že se pletu, že to tak jen vypadá, že jsou kolegyně po nočních svěží.

Já se teda fakt ploužím, ani moc nezvedám nohy, páč to nejde. A je fakt, že geronto je těžké odd., protože máme zastoupeny skoro všechny dg. a dost lidí, kteří patří na psychiatrii.
Baví mne to, jen prostě musím najít nějaký způsob, jak asi šetřit síly nebo tak něco.

Za svobodna to bylo taky náročné, ale dalo se to. Teď si asPoň zvládám hlídat hranice, když po mne chtějí 12.službu do měsíce na DPČ. Syna šidit nechci. Ono taky musím vyhodnotit co ještě manžel skousne, o malého se stará on, když jsem v práci. Vlastně nemáme nikdy trochu odpočinku. Ale to je normální s dětma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.