Katrin, sestře bych regulérně rozbila hubu (pardon)... Když bude mít kecy že se nebaví s tebou ale s malým tak jí prostě vmeť že TAKHLE K TVÉMU SYNOVI MLUVIT NEBUDE!
Matku generála nezávidím.. mám tutéž, ve spoustě věcí "sklapnu kufry" a myslím si něco o sedací části páteře, ale jsou věci (a NOČNÍK MEZI NĚ PATŘÍ) přes které u mě prostě nejede vlak a byť se jinak držím hesla "cti stáří i kdyby se klackem mlátit mělo" tak v tomhle jsem "zlá, drzá a oprsklá" a hubu si otevřu na mámu i na tchýni, že když už maj mít kecy tak ať to říkají MĚ A NE JEMU (mám stejně starého kluka jako ty, který nočník bojkotuje)... Jak slyším někoho kdo mu říká "ostudo, pokakánku, počůránku"... řvu jako lev!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.