Kdysi jsem tam byla na brigádě, pakárna a buzerace, alespoň když začínáš... mají tam hierarchii jako v armádě a spol.
, nejdřív dostaneš myslím zelenou placku, pak modrou atd. a za každou následující placku máš o něco vyšší plat a vyšší pravomoce, pak je nějaká žlutá a bílá placka a pak můžeš udělat nějaký zkoušky na manažerku (to už budeš muset i umět rozebrat,složit a vyčistit veškerý jejich přístroje a tak, a musíš se naučit postupy ke kdečemu) JInak furt se usmívat, i jídlo na tác dávat v určitým pořadí, pořád ti někdo stojí za zadkem a i když nestojí musíš si všechno hlídat protože nikdy nevíš kdy přijde kontrola z vedění (jako zákazníci). Musíš pořád něco dělat, i když nikde není ani noha musíš aspoň hadýrkem leštit pult, chraň bůh jak tě manažerka zahlédne že chvíli jen tak stojíš. Co se dělá v kuchyni nevím, já byla tenkrát na kase a ti co jsou na kase se střídají i v úklidu, jednoho nebo dva vždycky manažerka pošle vytírat, uklízet hajzlíky nebo dozadu uklízet tácy. No nevím, když to srovnám s brigádou v hypermarketu tak ta byla pohodovější, pravda nebyla jsem na kase ale doplňovala regály, na záchod chodila kdy jsem chtěla narozdíl od těch na kase a občas se zašívala ve skladu, u toho doplňování nám nikdo na paty nešlapal.