Anežko já dělala na neurochýře a pak LDN,kolikrát jsme měla silnou obavu ,že ponoční slítnu přo cestě z kola.usínala jsem pomalu ve stoje.Naštěstí manža taky směnuje,takže chápe,že se prostě po noční vyspat musím. docela mě mrzí,že už se na klasické směny nemůžu vrátit.Ale nemám registraci a ani nevím co ej na ní potřeba,asi bych to nesplnila.A navíc mám totálku kyčle a druhou před sebou s tím mě na oddělení nikam nevezmou.Ale co pudu po mateřský dělat netuším,nic jiného než sestru jaksi neumím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.