| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U společnosti jsem začala pracovat před 10,5 lety, jako naprostý začátečník, prošla jsem si různými pozicemi od řadového pracovníka, přes trenéra nových zaměstnanců, managera, nyní dělám hostesku. Měla jsem akortá pár měsíců pauzu poté co jsem se rozváděla, bohužel toto přerušení mi udělalo čáru přes rozpočet protože máte po 10ti letech u firmy dostat dovolenou navíc, ale mě se 4 roky nepočítají, protože jsem právě pak přerušila pracovní poměr. Takže jsem byla dobře naštvaná, ale co se dá dělat. Jinak záleží vždy na tom, do jaké restaurace, jakého kolektivu ... se dostanete, jaké to bude mít vedení a jak se vyspí manager, který má ten den směnu. Protože i já jsem byla před pár lety nabírána jako mamina s malými dětmi jen na ranní směny, teď už je to nepřekonatelný problém a to je synovi teprve 9 let, já dělám i odpolední, večer do 22 hodin, protože jinak to prostě nejde a je mi odpovídáno že "přeci je kluk už velký". Jenomže potřebuji práci, tak stále zůstávám. S platem nic moc, když v lednu začala krize, tak nám postupně stáhli osobní příplatky, údajně jako nařízení z vedení společnosti. Jinak už to tu někdo popisoval, musíte počítat s tím, že po 20 otřete stejnou část, kterou máte na starosti, ale prostě musíte něco dělat, s pitím a toaletou je to tak jak tu někdo popisoval, musíte se dovolit managera, jestli Vás pustí, někdy řekne že ne, protože je doba obědů, .... Na druhou stranu pokud máš hlídání dětí a skousneš to že se budeš bát každýho půl roku jestli ti přidají peníze nebo seberou při osobním hodnocení, budeš umět vypouštět připomínky k tomu že ti občas marodí dítě a ty musíš zůstat doma, vysvětlovat proč potřebuješ zrovna tyhle směny a nemůžeš dělat kdykoliv tak se to dá. Ale do důchodu si neumím představit, že u té práce zůstanu. Jedinou výhodou je možná svačina, to že můžeš rodině občas přinést něco k jídlu za levnější cenu (ty si můžeš nakoupit za čtvrtinu ceny v omezeném množství).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.