| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Byla jsem v práci za blázna!

Milá Dášo,
po delší době jsem se mrkla na diskusi a když jsem si četla tvůj příspěvek, měla jsem pocit, že jsem to snad napsala já.Právě řeším velmi podobnou situaci. Po 2 dětech a 6leté spokojené RD jsem se chtěla vrátit do práce./pracovala jsem u velké, známé společnosti/ Vždy jsem pracovala bez problémů, vztahy v pořádku.Neuvěřitelný šok jsem ovšem zažila při pohovoru o mém návratu.Jediné, co jsem žádala bylo chodit o hodinu dříve, aby jsem mohla odejít v 16h a stihla vyzvednout děti.(všude mají max. do 17h).Bylo mi řečeno, že přece kvůli mně nezavřou kancelář.(Upozorňuji, že jsem pracovala na pozici asistentky a tak vím,že by to takový problém nebyl-ještě jsem nabízela, že by jsem tedy mohla zůstat 1x v týdnu déle). Ze všeho, co bylo na té schůzce řečeno bylo jasné, že jsem si 6let doma užívala a teď najednou, že by jsem šla pracovat a k tomu se musela starat o děti, domácnost atd. - takového člověka my rozhodně nepotřebujeme. Bylo mi z toho opravdu hodně smutno a obrečela jsem to. Ani ne to, že mně zpět nechtějí, ale hlavně způsobem jednání, jakým mi to dali najevo. Takže finále všeho je, že jsem bez práce,bez odstupného.Přesto, v žádném případě nelituji, že jsem zůstala s dětma doma, protože tohle období je něco co mi opravdu nikdo nevezme. Nyní hledám práci s možností úpravy pracovní doby a dle mých současných zkušeností to není vůbec jednoduché.Po tom všem vím,že pracovat v takto laděné společnosti by pro mně stejně nebylo možné,ale přeji ti mnoho úspěchů a věř, že nás "bláznů" je hodně a já věřím, že jednou se nám to ve vztazích s dětma stonásobně vrátí!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.