A co na to dítě? Jemu se do školy taky nechce? Třeba se k vám bude chtít přidat ještě někdo s okolí, komu taky místní školy připadají debilní a vznikne alternativní miniškola... Jinak já jsem do školy od 3. třídy skoro hodinu dojížděla a připadalo mi to velmi dobrodružné, zvlášť při vánicích a náledí. Jezdilo nás víc a byli jsme skvělá parta. Mám zkušenost jen s doučováním doma a na půdě školy a musím říct, že doma bylo pro děti dost rušivých elementů, problémy s vymezením hranic a pravidel, raději jsem doučovala mimo domov. Ale jedno dítě doma by se mi učit nechtělo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.