Varieto, zvládla jsem dávat co potřebují menším dětem, naučili se se mnou už spoustu věcí (které se běžně děti učí od rodičů), proč by se to úderem šestého roku mělo nějak lišit? Proč bych najednou musela mít pedagogické vzdělání a kdovíjakou praxi, když dodnes jsem ji nepotřebovala? Přípravu na práci s dětma si dělám už teď, jsem asi v tomto směru šťastný tip, protože mě to baví a jde mi to pak docela lehce, toho se opravdu nebojím. Většina věcí se dá naučit přirozeně, jen tak mimochodem, během ostatních činností s dětmi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.