Přidat odpověď
Varieto, tvůj nápad mě zaujal, taky nejsem moc nadšená z toho dát dítě napospas škole, učitelkám, dětem...
JENŽE - otázkou je, zda tím dítěti víc neublížíš, než pomůžeš. Píšeš, že dcera je šikovná, potom určitě obsah látky prvního stupně zvládne i pokud učitel nebo učitelka nebudou postupovat ideálně. Ale, odpolední aktivity, kolektiv ji v žádném případě nenahradí to s čím každý znás musí naučit žít a bojovat, tím myslím, křivdy, nespravedlnost, třeba i šikanu, začlenění do kolektivu...ty jí před takovým světem budeš bránit a schovávat a budeš ji ukazovat jen ten ideální svět a ona v deseti, pomalu na začátku puberty zjistí že svět není takový jaký ji ho rodiče udělali a před čím vším jste ji schovávali...a jseš si jistá že se s tím dokáže poprat, že to zvládne? o tom bych se asi poradila třeba s psychologem, je možný že bude z toho co ji dáte natolik silná že ano, a že realitu světa pochopí velmi rychle a nebo je možné že ne, bude nešťastná, mít psychické problémy, časem si najde únik, který se zase nebude líbit vám
To je ale jen můj názor, třeba se pletu, ale z tohoto důvodu dceru budu dávat i do školky, i když se mi ani trochu nechce
Předchozí