Jistě není problém najmout šoféra na odvoz do školy a tiše se každý den modlit, že dojedou v pořádku. Ráno přijede do naší vsi, pojede přes 20 km do školy, pak má cca 4 hodiny čas a opět zpět těch 25 km a pak dalších x k sobě domů. Možná to bude dražší, než soukromý učitel? Dítě bude sedět od šesti let každý den dvě hodiny v autě ( ráno zvlášť je od nás přes půlku Prahy dopravní kolaps). Také jsem netvrdila, že mám extrémně inteligentní dceru. Co já mohu vědět, třeba se z ní vyklube dysgrafik.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.