| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím,
v prvním jsem šla v 8tt a bylo pozdě,nebylo srdíčko a už nic nepomohlo - zamlklé,zřejmě hematom. V druhém jsem šla cca v 5-6tt, jakmile mi vyšel jasně těhotenský test,tak jsem se okamžitě objednala na prohlídku,dr. poznala těhotenství hned a vzhledem k předchozímu zamlklému mě hned vzala na UTZ.Při třetím jsem to udělala stejně a UTZ bylo také okamžitě (chodím do nemocnice a tam mají UTZ ve stejné chodbě jako ordinace,takže se nikde neobjednává jen se čeká na čas,který je vyhrazen pro gyn.) na UTZ nebylo sice srdíčko,zato tam byl hematom,dr. mi doporučila nástup na oddělení,kde jsem 10 dní ležela a těhotenství se udrželo ... tož tak,mě osobně se vyplatilo jít raději dřív než později.
Mimochodem jsem někde teď četla,že se doporučuje jít k lékaři po pozitivním testu,aby tento mohl vyloučit mimoděložní těhotenství nebo jiné komplikace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.