Kači, četla jsem i Indiánský běh a takle pasáž je omílaná i zde několikrát a já si nemyslím, že paní Boučková by byla třeba horším adoptivním rodičem, jen se domnívám, že jako jedna z mála nepokrytě dala prostor svým citům a myšlenkovým pochodům aniž by ze sebe chtěla dělat lepší. Zkrátka psala opravdu vše o svých pocitech a následně zkušenostech. ono nic není jen růžové a vážím si člověka, který dokáže napsat i to zlé ze své stránky, nejen se ukazovat jako ten dobrý, ideální. Možná proto na mne ty knihy i paní Boučková sama působí jako velice důvěryhodný člověk. Možná proto si mnoho lidí po přečtení Roku kohouta sedlo na zadek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.