Moje sestra se s toxoplazmozou léčila taky - a opravdu ji od koček nedostala, jelikož je nesnáší. Ke kočce se nepřiblíží ani na metr. Myslím, že se z koček dělá velký strašák.
Článek mi hodně připomíná můj příběh. Snažili jsme se bez pár měsíců 4 roky. Všechna dostupná vyšetření jsme měli za sebou, příčina neúspěchu nenalezena. Tcháni nás začali "podporovat", ať se prý rozejdeme a máme děti s někým jiným... není nad podporu blízkých. Naštěstí jsme vydrželi a v okamžiku, kdy jsme se rozhodli, že zůstaneme bez dětí /adopci jsme nechtěli/ se nám podařilo. Sice jsem teprve v půlce těhotenství, začátek byl trošku s problémy, ale věřím, že to zdárně dotáhneme až do konce. Autorce článku gratuluju a přeju všem hodně zdraví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.