tak já tuto historku neznam ale neco podobneho se stalo mě v mhd....brno
jela jsem tenkrat s dcerou 5let klukem 3roky a roční cácorku na klině dnes je ji 9 let jelikož byla zácpa odstavila jsem auto a těch pár zastavek jsem se projela šalinou pro děti to byla zábava
sedela jsem naproti namyšlene nádheře co měla dceru no asi ve stejnem veku začalo to obdobně jeji dceruška mě parkrat kopla okej brala jsem to i to že jeji matka se stupidně uculuje jelikož viděla že se tim jeji fracek baví ale když jsem si vsimla že mě zašpinila kalhoty po dálšim povedenem kopu
pošeptala jsem své dceři adélce aby tou nohou co se prošla v kaluži než jsme nastoupili kopla tu pani před sebou že se nemusi bat.
samo že to mělo odezvu paní namyšlená se hned ohradila to mi dodnes zni v ušich ježiši vaše dcera mi zašpinila moje značkové kalhoty to máte teda pěkného fracka.....
no a na to já jsem čekala až se ozve nejak protože jsem ji řekla když vaš fracek muže kopat mě a zasrat mi kalhoty proč by má dcera nemohla udělat to same a stupidně jsem se usmivala ted já....
je mi jasné že par jedincu toto počinani sledovalo a cukali jim koutky.
no od te doby se mi už nezadarilo jet šalinou deti odrostli a ja spohodlněla že radeji ustojim kolonu než se tahnout mhd .....v aute mam klid žadne ksichty nadohled a taky jsem se rozrostla o dalsiho potomka takže autu čest a mhd sbohem.....
s volnou vychovou take nesouhlasim co obcas potkam v obchodech mi staci rikam si obcas že mam dacany doma ale když se rozjedu do obchodnich center převažne tesco tak si říkam jak já mam zlate deti oproti tomu co vidim.
nj no roste mezi normalnimi detmi i generace malich usurpatorů narcisů mačů a nevim čeho vic si ti mali parchanti mysli že mohou všechno nakopat do prdele jejich rodičum je malo......
neřikam že moje deti nemaji volnost ano maji ale v rámci pravidel vi co si smi dovolit a co radeji ani nemaji riskovat skoušet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.