Přidat odpověď
Mám ráda svou maminku a dokonce i tchyni. Obě by celkem ochotně hlídaly, ale obě dělají hrozné hlouposti. Moje 2.5 letá holčička je dost čiperná a vše ji velmi zajímá. Dosáhne už samozřejmě i na kuchyňskou linku a tak se neustále všem snažím vysvětlit, že nikde nesmí být nic nebezpečného. Dnes krájí moje maminka zeleninu, já vejdu do kuchyně a moje holčička stojí vedle ní a krájí ostrým nožem také a nejen to, drží ho za ostří ! Babičce vůbec nepřišlo, že by se něco přihodilo. Jindy přijdu ke tchýni a Andulka tančí těsně vedle hrnce s vroucí vodou, na kuchyňském stole deset nožů a na lince léky na srdíčko. Moje maminka mě prohlásí za hysterku, když vezmu dceru do náručí jdeme-li kolem partičky feťáků s deseti nezajištěnými pitbuly. Po takových pitomostech se hrozně bojím dát jim dceru hlídat. Nevím, zda odhadou správně situaci, obě se totiž bojí méně než já a jsou fakt v "pohodě". Jaké máte zkušenosti vy ? Podotýkám oběma babičkám to podle mě dobře myslí a holčička je miluje. To jediné co jim asi schází je takový ten mateřský instinkt a znalost toho, co vše může taková holčička provést.
Předchozí