jo a moje malá dala mé dceři v 8 měsících houbovou polévku..když malá blinkala,usoudila,že je to otrava a jela s ní do nemocnice na výplach žaludku.mě se to uráčila oznámit až po všem.. a moje tchýně mladší dceru nechala ve dvou letech samotnou v pokoji ve třetím patře s otevřeným oknem a u něj postel.malá na ní volala babíí stojíc na parapetu a babíí řvala at se nehýbe.mezitím tchán letěl nahoru a strhnul jí z okna dovnitř.řekla mi to až po x letech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.