no tak to je síla, vedle toho se moje babičky chovají jako profesionální chůvy. Tchánovci u kterých bydlíme mají taky dobrou story. Když bylo mé holčičce pár měsíců, přišlo jim, že by měli zkrášlit domeček. a tak postavili pár květináčů na terasu, toho času bez zábradlí. Při prvním poryvu větru mi truhlík s pelargóniema spadnul do kočárku s dcerou. Sice asi jen ze dvou metrů, ale malá měla vedla hlavy šutr jako hrom a byla plná hlíny. Byla jsem naštvaná tak, že jsem neměla slov a tchánovci se urazili, prý žádnou pitomost neudělali....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.