Přidat odpověď
Kamilo, jsi naprosto v poradku a kazda matka by mela byt jako Ty. My jsme s partnerem naprosto stejni. A jsem rada, ze jsou lidi stejni jako my.
Letos jsem prerusila dovolenou na chalupe s mymi rodici, protoze jsem pristihla dedu, ze sekal travu okolo chalupy a nechal vsechna vrata otevrena, aby se mu lip jezdilo se sekackou sem a tam na neoplocenou predzahradku, chalupa je primo u silnice, kde jezdi vsechna auta vcetne traktoru a kamionu, v kritickem okamziku uz jsem nasla dceru hrat si metr od silnice. Kdyby udelala par kroku, tak mohla skoncit pod autem. Na starost ji meli v te chvili deda a babicka, ale deda je s vekem cim dal neopatrnejsi a babicka, ktera byva opatrna, prave v kuchyni dlouze s nekym telefonovala a dcery si zrovna nevsimala, spolehala na dedu. Ja jsem s nimi mela prave domluvene hlidani, protoze jsem neco nutneho psala do prace na pocitaci. Pritom nejsou tak stari, 67 a 68 let. Strasne jsem je servala, oni vypadali, ze jdou do sebe, ale asi za pul hodiny jsem nasla zadni vratka zase dokoran otevrena a babicku s dedou uplne jinde a holku na dvorku. Tak jsem sebrala holku a jela radeji do Prahy, kde jsme chodily kazdy den na koupaliste a ja vecer delala nutnou praci. Kdyz jsme se pozdeji v lete na chalupu vratily, tak jsem z dcery nespustila oka. K babicce a dedovi uz nemam duveru a smeji hlidat jen omezene v mem byte, kde je vsechno vicemene zajistene. Ven s dcerou do husteho prazskeho provozu uz chodit nesmeji. Mozna nekomu pripadam divna, ale sama nejlip vim, ze oni dva nejsou vubec fyzicky zdatni ani predvidavi, coz jsou zakladni vlastnosti pro spravne hlidani ditete. Byla bych spatna matka, kdybych jim dceru dala hlidat. Takze tak.
Předchozí