Přidat odpověď
Hele já věřila oběma babičkám a dopadlo to tak,že když hlídala tchýně tak malá skončila na JIPce s podezřením,že spolkla prášky na tlak. Skončilo to nepříjemným pumpováním žaludku a kapačkou na JIPce. Už nikdy! U tchánů je běžné mít kladivo, pilku, vřelý kafe,nezaslepené zásuvky. Nebudu čekat až bude mít moje dítě smrtelnou nehodu. Tchýni prostě malou domů nedávám. Vídat se s ní můžou u nás, nebo my chodíme k nim. Jsou uražení a jsem podle nich taky hysterka. Ale ten moment, kdy v nemocnici odnášeli moje dítě na sál a ono volalo mami, prosím pomoc. Pak mi ji dali do rukou na uklidnění a zase mi ji sebrali plačící na JIPku, kde musela strávit den bez nás. Dodnes si to vybavuje a dodnes mi líčí jak tam spala v postýlce a plakala a volala maminku. Jsou jí necelé tři roky! Denně si na to vzpomenu a denně se utvrzuju v tom, že nemůžu svěřit dítě někomu komu nevěřím.
Takže ti radím, pokud nepřistoupí prarodiče na tvé podmínky hlídání tak jim dítě prostě nesvěřuj. To už je lepší platit si chůvu.
Předchozí