Nejsi přecitlivělá, spíš zodpovědná. Já ještě dítě nemám, ale už řešíme s přítelem jak pak s hlídáním a došli jsme k závěru, že si radši poradíme...jedné babičce už je 80 pryč a mojí mámě sice teprve šedesát, ale rozum teda občas má na 15. Třeba leze po stromě, ulomí se s ní větev, připadá jí normální, když někdo vozí dítě na kole v košíku po hlavní silnici...nevím, já už se bojím teď jejího případného hlídání a to se dítě zatím nenarodilo, takže já Tě plně chápu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.