Přidat odpověď
mandelinko,
ale těch svrchňáčků nepotřebuješ tolik, ty neměníš a nepereš po každém přebalení.
Já mám a měla jsem od začátku vždycky dvoje svrchňáčky PULky, případně k tomu ještě jedny vlňáky a stačí to.
S tou cenou látkové výbavy to je individuální podle toho, na co člověk má a co chce dát. Já jsem v tomto minimalista, jela jsem na nejlevnější model (a ten mi shodou okolností naprosto vyhovuje), takže moje počáteční výbava byla: 60 čtverců po 10 Kč z druhé ruky a dvoje svrchňáky vel. S á 250 Kč. Čili komplet počáteční výbava za 1100,- a v tom jedu doteď, jen dokupuju větší svrchňáky, ale vždycky jen jedny od každé velikosti. Takže když to spočtu, tak do 7 měsíců dítěte mne základní plenková výbava stála 600,- za plíny + 1250 za svrchňáky (dvakrát S, jednou M, L, XL), čili 1850 Kč. Za 7 měsíců. Ano, taky jsem si pořídila nějaké lepší plíny "pro radost" (celkem za cca 1000,-) a taky jsem udělala (čistě pro svůj komfort) tu věc, že jsem tu šedesátku čtverců po desetikačce pořídila ještě dvakrát, a to k oběma prarodičům (tedy celkem 1200,-), takže kamkoli teď s miminem přijedu, čeká na mne kompletní látková výbava a já převážím jenom ty dvoje svrchňáky.
Takže na látkovkách jde i výrazně ušetřit, ale ne každý to má zapotřebí...
Předchozí