Mně by to taky vadilo. (O tom bílém cukru nemluvím, to je věc rodičů.)¨
Navíc mám jednu velmi nepříjemnou zkušenost, kdy jsem maminku s podobnou reakcí "vždyť je to dítě" (míněno zřejmě malé-čisté-roztomilé - šlo taky o cukřenku!, dítě čtyřleté) zažila na posezení s asi dvaceti lidmi, zdaleka ne jen rodina. Tak pět minut poté její dítko olízlo lžičku od čaje jedné staré paní a maminka mu důrazně (stará paní nepřeslechla) vysvětlila, že je to "fuj" - člověk z toho měl dojem, že se dotyčné ta stará paní ekluje. Docela mě to naštvalo.
Takže myslím, že jisté návyky je dobré nepodcenit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.