| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Štěstí nemusí být úplně dokonalé

Terezko, hodně štěstí vám i celé vaší rodince. Tečou mi slzy po tváři.....Já sama mám dvě vlastní děti a ráda bych ještě třetí, ale adoptovat jsem vždy chtěla, nebudu, jelikož se má situace a život obrátili jiným směrem, našla jsem si manžela, děti mít můžeme a on upřednostňuje vlastní...teď houpu tříměsíčního synka, ale vím, že kdybych houpala dvouletého adoptivního chlapečka, milovala bych ho stejně, je to o tom, kolik lásky dokážete dát. Věřím, že Vám ji bude po celý život vracet. Buďte šťastní!!! K tomu co bylo psáno výše, ano, je lepší dát dítě k adopci, v krajním případě vložit do babyboxu, než ho pohodit někde v igelitce, o tom nemůže být řeč. Já osobně jsem tedy adoptované dítko také chtěla, ale rodiče bych nechtěla znát za žádnou cenu, nechtěla bych ani vidět jak vypadají, asi bych je pak v něm viděla, takhle jste jen vy a "vaše" dítě. Chápu, že rodiče dávající dítě k adopci by náhradní rodinu znát chtěli, ale já bych to nedovolila, jednoznačně říkám NE! Rozhodli se vzdát dítěte, byť z jakýchkoliv důvodů, ale tím se plně svého rodičovství vzdávají. Ale adopci ve všech směrech samozřejmě schvaluji, kéž by to jen v našem státě mohlo být snažší....Ještě nakonec...ano, i já se setkala s názory známích a kamarádů, že "to" dítě nelze mít rádo stejně jako vlastní, ale to je omyl, dítko lze milovat jakkoliv si přejete, láska nezná hranic, to jen ti lidé nejsou ti pravý, toto cítí a proto je dobře, že k tomuto se nikdy nerozhodnou, nejsou k tomu určení. Můj manžel vychovává se mnou mojí dceru z prvního vztahu a věřte, že jí miluje jako svého synka, skvěle si rozumí, je starostlivý a milující otec, je to totiž i hodný a skvělý člověk....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.