Díky moc Majo za podrobné informace, v podstatě mám toto vše zjištěno, ale ty jsi to velmi srozumitelně shrnula. Protože bych opravdu dala přednost tomu znát rodiče i to aby oni znali mne uvažuji nyní i o PP. Nemohla bys postup a podmínky pro ni podobně přehledně načrtnout? Dobrý je tip na sociální pracovnici, ale my se dohodli i s možnými osvojiteli, že s úřady budeme vše řešit až po porodu, po šestinedělí. To proto,že celá věc je křehká a život ani zdraví novorozenětě není nikým zaručen. Myslíš, že je to možné v našich podmínkách nebo to předání ztěžuje? Myslím úřady ne psychologické aspekty. Jinak pro ty co se ptaly jak je to celé možné atd. nevím co je nejlepší řešení ale zatím volím toto protože se zdá, že se s ním já, a tím pádem i mé děti vyrovnají ze všech možných nejlépe. Ale možná to tak není. ale tohle řešení poskytuje velkou svobodu ke změně názoru alespoń zpočátku narozdíl třeba od potratu (popelnice uz snad neni řešení ale zoufalý a iracionální tresný čin) Děkuji všem za reakce a názory anna
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.