Přidat odpověď
Od října asi zřejmě nastoupím poprvé do práce, do takové té opravdické, osmihodinové, žádné brigády, žádná flákačka. Protože budu mít dovoleno odbíhat si do školy, budu si muset hodiny naddělat a strávím v kanclu pomalu celý den, dejme tomu od půl osmé a řekněme do šesti, možná i něco dýl, když budu honit ty hodiny. Zajímalo by mě, jak se v práci stravujete, nosíte si jídlo z domova, řešíte to rohlíky a pomazánkou, máte jídelnu? Na pohovoru mi ukazovali prostory, máme jídelnu/kantýnu?, v kuchyňce je i lednička a mikrovlnka, tak teď jen sháním praktické rady :)
Mě napadají zeleninové saláty do krabičky a šup s nima do kabelky, hroznové víno do misky přímo na stůl a uzobávat; kámoška mívá krabici müsli, kdyby se nestihla nasnídat... Podělíte se s nápady? ;)
Předchozí