| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tifany, já měla úplně to stejné co t,dokonce i můj věk a roky manželství odpovídají téměř přesně a i ostatní okolnosti jsou hodně podobné. Nešlo mi to ukončit,až došlo k takovému neurčitému provalení a manžel mi řekl,že se musím rozhodnout a já si uvědomila,že se nechci o děti střídat na Vánoce, že nechci řešit první den dětí ve škole s někým jiným, všechno jsme s manželem probrali,náš vztah se posunul o kus dál, bylo tam pár šrámů,které jsme zaskládaly,a proto si i myslím,že k tomu došlo. Oba jsme začali na našem vztahu pracovat a překvapivě jsme se ani nemuseli nutit,jsme k sobě najednou pozornější, víc si povídáme. Nemůžu říct jako xFialka,že bych toho paralelního vztahu litovala, nejsem na něj nijak hrdá,ale nám paradoxně pomohl dát manželství dohromady. Zamysli se nad tím, ukončuj třeba pozvolna,snaž se pracovat na vztahu s manželem. Jakmile jsou v té situaci zapletené děti,je hloupost pálit mosty a dělat unáhlená rozhodnutí, na druhou stranu je asi potřeba se zamyslet nad tím proč k tomu došlo, já si taky namlouvala,že jde milovat dva lidi naráz a že vlastně ani tak moc nikomu neubližuju,ale je to blbost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.