| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, chemie je svině. Vím o tom své a taky je ženatý. Prostě si nemůžu pomoc. I když jsi zamilovaná, nejsi naivní. Moc dobře víš, nebo jsi s tim smířená, že to časem vyprchá /myslím vášeň/ a vše se vrátí do normálu. Což je bonus pro tebe.
Taky s tím tak nějak počítám, pokud někdy něco bude.
Jen ta opatrnost je na místě. Aby se to neprovalilo dřív, než váš vztah bude na bodě tzv.stereotypu.

Zazněl tady pobuřující názor na chudáky manželky. No nevím, co na to napsat. Snad jen to, že když jsem žila s minulým přítelem cca tři roky, byla jsem věrná až za hrob, ale díky parohům jsem často nemohla projít ani dveřma.
Život mě asi naučil trošku bezohlednosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.