Tak já jsem užívala Yadine a byla jsem naprosto vpohodě - žádn frigida ze mě nebyla. Zd zdravotních důvodů jsem ale přešla na YAZ - 24+4 - ze zdravotníh hlediska mi to vyhovuje více, ale přibrala jsem po tom :-/. Přemýším že se vrátím k yadine znovu. Jinak o 26+2 antikoncpci jsem četla na různých diskusích a snad nikdo si jí nechávlil....
O podvazu vaječníků jsem taky uvažovala - ale pořád si říkám co kdyby ještě jednou? Pravděpodobnost je malá, ale nerada bych riskovala...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.