Máme po dvou kusech obého - dětí i psů. Vždy jsem to řešila delší cestou na hřiště - nejlépe okolo volných "psích" ploch, aby se hafuňové vyvenčili - a poté uložením pesů mimo d. hřiště. A to ne u vchodu - dva vlčouni by mohli děti vyděsit. Takže jsem hřiště obešla "zazadu", tam psům dala povel lehni, z baťohu ven plastové misky + nalít z flašky vodu. A pak jsem to obešla zepředu a došla za dítětem (většinou už zabořeném v písku) a usadila se na lavičku co nejblíž hafuňům. Nikdy s tím nebyl problém, ale je fakt, že máme psí holky, které nemají tendenci si označkovávat svůj rajón, ale když se vyvenčí, mají pokoj.... Ahojky Simča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.