Martino jsem na tom uplně stejně, dcerce budou v prosinci dva roky a je taky těžkej závislák. Zkoušeli jsme jí dát babičce, že zapomene, když jsem si pro ni po třech dnech přijela, tak její první bylo ruka ve výstřihu a "ňam ňam" sála jak o život, snažila se ty tři dny dohnat. Ale to čeho jsem se bála nejvíc, že bude v noci řvát, se nepřihodilo, když se v noci vzbudila, babička jí dala napít čaje a spala dál...potvůrka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.