No, nechcem nejak rýpat...ale všetko má dve stránky veci.. Podotýkam, som rodáčka z Bratislavy, ale už 4 roky žijem v Ostrave...a tu pracujem na "úrade" a o peniazoch, ktoré sú vydelené na detské ihriská viem svoje, je to dost blízke mojej agende. A myslím, že aj na Slovensku je to velice podobné. Takže, to, že vicestarosta Ti vyšiel v ústrety je skor kvoli tomu, že si ho v uvodzovkách "otravovala" a on(alebo ona?) sa chceli urobit peknými. Ale ver tomu, že tá rekonštrukcia bola určite na úkor iných ihrisiek... To poznamenávam len preto, lebo vidím, ako tu moja blízka kolegyna každý rok žiada o peniaze na rekonštrukcie detských ihrísk, skutočne jej na tom záleží a snaží sa robit čo najviac...a ako jej to na zastupitelstve, alebo rade mesta vždy "ohryžú", že pomaly z tých penazí nie je schopná ani menit piesok. A ako to místostarostu, ani starostu netrápi, samozrejme pokial občan nepríde rovno za nimi..takým radi rozprávajú, ako všetko spravia a tak podobne, ale realita je úplne, ale úplne inde... Detské ihriská sú velice doležité, ale tých "hore" zaujíma iba volebná účast a tak a nie tie detičky..
Předchozí